Onze hobby:
Het onderhouden van de website en ontwerpen van de kaarten

Land van herkomst: Nederland

Website adres

Digitaldrawn E-cards : Niet iedereen de die een ecard verstuurd is geïnteresseerd in kunst. Maar als je een mooie kaart ziet wordt je misschien nieuwsgierig naar
wie hem gemaakt heeft. Daarom kan je op deze site info vinden, over werk van de kunstenaar die de kaart gemaakt heeft. Dat kan in deze galerie maar ook door hun site te bezoeken.
Bij ieder kaart vind je daarom een link naar de kunstenaar.

Alle kaarten zijn speciaal gemaakt voor deze site, zo vind je in de het foto archief bijvoorbeeld de originele foto en de bewerkte foto en op de sites van de kunstenaars het originele werk.

Je kunt op deze site rustig zoeken en wordt niet gestoord door flitsende reclames en pop ups. Er zijn naast de prachtige kunstkaarten ook grappige kaarten voor diverse gelegenheden.

Alle kaarten worden op een wat groter formaat weergegeven met daarnaast de tekst die er op staat zodat je makkelijk kunt kiezen.

Ook werken we met thema's zoals het Spijkie thema, horoscoop, creatief met groenten, gelukkig Nieuwjaar in diverse talen en gedichten.
Nieuw is Spijkies Kid Galerie deze is speciaal voor kinderen.

Deze pagina's hebben een eigen index pagina waar je info over dit thema vind.
Bij de Nieuwjaarskaarten in diverse talen kun je ook links vinden naar sites die info geven over verschillende landen en talen.
Op de gedichten pagina kun je de gedichten lezen ze op de ecard bekijken of versturen.

Verschillende kaarten zijn helemaal door Digitaldrawn ontworpen en daarom de link naar deze galerie

Alle kaarten mogen alleen gebruikt worden om op deze site te versturen wil je ze ergens anders voor gebruiken neem dan contact op met de kunstenaar, dichter
of met ons.

Als je onze site leuk vindt kun je onze promotiekaart naar je vrienden sturen het

Ecards