Zijn werk:
Het schilderen van landschappen

Land van herkomst:Australie

Website adres

De eerste keer dat ik Photoshop gebruikte realiseerde welke mogelijkheden de
computer te bieden had. Tot nu toe had ik met behulp van een schaar en lijm collages gemaakt. Daarnaast voegde ik beelden op film samen om er een silkscreen print van te maken. Ik gebruik de computer nog vaak voor mijn werk en mijn plezier maar niet meer voor collages.

Ik hou me nu bezig met het schilderen van de omgeving bij de zee waar ik leef.
De digitale technieken die ik gebruik zijn zeer simpel, niet om dat er niet voldoende mogelijkheden zijn, maar ik geef de voorkeur aan het handmatig schilderen.

Naar mijn mening heeft veel digitalekunst geen ziel.
Er is een subtiele wisselwerking tussen de geschilderde landschappen en
digitale landschappen.

Mensen met een scherp oog zullen bepaalde eigenaardigheden in sommige van de landschappen opmerken. Dat is omdat deze eerst in 3D software werden gemodelleerd en daarna op canvas werden over gebracht.

De E-kaarten geven mijn interresse aan voor het landschap van mijn plaatselijke omgeving. Voor mensen die mij niet kennen lijken van de " bamboo boot " en het huisje fantasie maar, vrienden en kennissen zagen een duidelijke overeenkomst met de omgeving waar ik toen woonde. 'Kleine Vogel Bezoeker' werd in een CAD programma gemaakt dat ik gebruikte voor het ontwerpen van mijn huis, mensen die mij kende zagen de gelijkenis tussen de E-kaart en mijn huis dit was het leuke van de kaart
Ecards
Veel plezier op juliie huwelijksreis
Zonder jou ben ik verloren
Prettige Kerstdagen
Veel geluk in jullie nieuwe woning